STATLIG DESINFORMATION
24:16
2 månader sedan
SVERIGE-SAMTAL 4: Nyamko Sabuni
1:09:49
SVERIGE-SAMTAL 3: Ebba Busch
58:30
ÅRSKRÖNIKA 2020
16:41
5 månader sedan
Kommentarer
Sofie Läser
Sofie Läser 10 timmar sedan
Helt oacceptabelt att en statlig myndighet namnger och försöker svartlista oliktänkande på det här sättet. Inte ens tungt kriminella anges vid namn av respekt för deras integritet. Statens mycket underliga definition av åsiktsfrihet och demokrati skrämmer mig.
Norm Norumi
Norm Norumi 11 timmar sedan
Är det rimligt att mina skattepengar finansierar denna form av ideologiproduktion? Ja, hur skulle det annars finansierar? Det är väl ingen som *vill* finansiera det, om man får välja?
Christoffer Orrmalm Utsi
Christoffer Orrmalm Utsi 12 timmar sedan
Så fort man försöker vara objektiv, så kallas man extrem..... Hmmmmm...... Inte alls vänster radikaliserat samhällsklimat idag..... Intressant video. Diplomatisk och demokratisk.
Mulle Meck
Mulle Meck 19 timmar sedan
❤️V⚒
Ib Vest
Ib Vest 22 timmar sedan
Henrik Jönsson tillhör väl dem som hävdar att invandringen är lönsam
Mikael Helje
Mikael Helje Dag sedan
Ett av dom bästa avsnitten! I dag fick Löfven en stor fot i baken, vågar en eventuell ny regering rensa ut denna typ av åsiktsdiktatur? Skall bli intressant att se vad som händer nu när vi inte har höger eller vänster som förr....
John Vexeus
John Vexeus Dag sedan
Hear hear! 🍻
David Envall
David Envall Dag sedan
Hela denna video andas rasism☝🏽
Victor Larsson
Victor Larsson Dag sedan
Du är inte smart
Milligram
Milligram Dag sedan
Åååååh jag kan inte vänta tills nästa lördagsmorgon iochmed dagens händelser!!!!!!!! *skakar en klocka* snabbare! SNABBARE!
Stefan Markowicz
Stefan Markowicz Dag sedan
Det enda rimliga är att sparka ut DELMI och andra liknande regeringsorgan tillsammans med den utvisade regeringen.
Soldagg
Soldagg Dag sedan
Invandringen är inte bara dålig på grund av kriminaliteten som följt. Skulle säga att ett ännu större problem är många invandrares totala respektlöshet för Sverige och Svenskar och hur den negativt påverkat arbets-och bostadsmarknaden.
Zio Raowul
Zio Raowul Dag sedan
Du måste ändå göra en video angående Dambergs gentemot befolkningen föraktfullt uttalande att vi inte fattar någonting varför sossarna förtjänar monopol på makten, helt sjukt. De är på riktigt narcissister, lider av grandiost storhetsvansinne, vi är idioter och de är de enda som kan, och svälter man ihjäl på ett äldreboende efter att ha försörjt detta land med sina blod svett och tårar i 50 är, så är det för att sossarna har koll på hur man använder resurser. 🤯
HEJ HEEEJ
HEJ HEEEJ Dag sedan
Kan du inte göra en video om miljökrisen?
HEJ HEEEJ
HEJ HEEEJ Dag sedan
Låt folk va som dom vill bara
Joanna Andersen
Joanna Andersen Dag sedan
Hur kan man visa sina strumpur för alla tittare. Det är så nonchalant och verkligen inte elegant. I en sådan sammanhang då man diskutera viktiga frågor.
Jonas Ranerfors
Jonas Ranerfors Dag sedan
En fråga... angående beskattning av småföretag och utdelning... jag är ju helt med på att små företag som tar stora risker, investerar ska kunna få tillbaka sina satsade pengar... men jag ser ett issue... enmansföretag. Ex jag har en kollega, vi gör exakt samma sak, jag är anställd han är konsult med eget företag... vi plockar ut ungefär lika lön per månad... men han kan plocka ut en halv miljon i vinst varje år, har absolut max i pensionsavsättning varje månad, dessutom leasa bil på firman väldigt förmånligt, för att inte prata om allt han köper på firman. Han säger själv att det är sjukt att det kan vara så förmånligt. Hur ser du på det? är det något man borde ändra?
Zhengyang Wu
Zhengyang Wu Dag sedan
Om man har fel hela tiden, dessutom bara å det ena hållet, då kan man anta att den medvetet sprider osanningar.
Bjarne Däcker
Bjarne Däcker Dag sedan
Rasism är inte juste eftersom folk inte kan rå för vilken färg de råkar födas med. Kulturell rasism däremot borde vara ok. Kulturer kan man välja. Kulturer kan också bedömas t.ex. för sin förmåga att skapa välstånd.
Iwtd kmp
Iwtd kmp Dag sedan
Har studerat på Umeå universitet. Läste en del samhällsvetenskapligt men till störst till humaniora. Upplevde aldrig att det var ett problem att kritisera något ämne eller teori. Jag anser inte heller att det var något påtvingade utan det som togs upp var relevant till ämnet med bra litteratur. Vissa kurser tog inte ens upp genus/feminism även fast det skulle kunna varit relevant att ha seminarium om t.ex. Jag läste med både marxister och libertarianer och fick aldrig upplevelsen att de ansåg att något var orimligt heller. Men mina upplevelser kan vara fel. Kände mest att jag vela ge en positiv upplevelse.
TheKane
TheKane Dag sedan
Socialdemokraterna har förstört vårt fina land och kört Sverige ner till botten…
Bjarne Däcker
Bjarne Däcker Dag sedan
När Mona Sahlin sade "midsommar och sådana töntiga saker" så gjorde hon sig skyldig till kulturell rasism.
Markus Janson
Markus Janson Dag sedan
Henrik! Gör en video om Joakim Lundells besatthet av censur, han gick precis ut i expressen och försökte få hårdare regler för att censurera folk han inte tycker om. Cancelkulturen i sin renaste form.
MackisLife
MackisLife 23 timmar sedan
Mitcho Mitchkare Vilket drama? Skulle du kunna dra en kort re-cap?
Mitcho Mitchkare
Mitcho Mitchkare Dag sedan
@Golare Golare Det är helt hysteriskt hur Jockiboi håller på och tror att han äger internet, följt det här dramat i en månad nu och han tror ju att han äger youtube
Golare Golare
Golare Golare Dag sedan
Hade varit nödvändigt, dags att stå upp för yttrandefriheten !
Mikael Öhman
Mikael Öhman Dag sedan
Varje vecka är det en ny myndighet man aldrig hört talas om som i slentrian propagerar för vänsterextremism. Och allting, bekostat av oss.
amir ojaq_faqihi
amir ojaq_faqihi Dag sedan
could you please add up english subtitles to your videos?
Petter !
Petter ! Dag sedan
Jag får en smak av DDR och Stasi i mun när jag hör detta…
Chris Wadecki
Chris Wadecki 2 dagar sedan
Klockrent inslag som vanligt!👍🏻
Roberth Andersson
Roberth Andersson 2 dagar sedan
Så jävla synd att du är en del av djupastaten. Varför adresserar du inte grund problemet i Sverige. Vem skapar pengar, Hur skapar man pengar och vad gör ränta över tid för samhället? Bulletin? Seriöst!
Alma Mater
Alma Mater 2 dagar sedan
Det är skrämmande!
Axel V
Axel V 2 dagar sedan
Skattefinansierad aktivism är en skönmålning. När regeringen väljer de aktörer som skall driva det skattefinansierade arbetet - vilket den gjort i detta fall - då väljer den efter det resultat den vill ha. Nu har de valt att de vill ha ett antidemokratiskt resultat. Då skall det kallas för en attack på demokratin. För det är vad det är. Till skillnad från alla gånger som regeringen själva skriker det.
Mats Nilson
Mats Nilson 2 dagar sedan
Tack, Henrik! Jag är av den fasta uppfattningen att Delmi bör läggas ner per omgående.
Fredrik Carlstedt
Fredrik Carlstedt 2 dagar sedan
Man blir knäckt av all detta " knäckeri " !
Jack Nisson
Jack Nisson 2 dagar sedan
Lägg pengarna på vettigare saker än Delmi!
ShadowAkatora
ShadowAkatora 2 dagar sedan
Jag upplever att svartmåla och rasiststämpla meningsmotståndare har varit en medveten strategi från människor med vänstersympatier i flera år nu. Inte bara i Sverige utan även i t.ex. USA, Kanada och Storbritannien tycker jag att detta förekommer.
OD T
OD T 2 dagar sedan
vem bryr sig? de fortsätter hälla in muslimskt avfall så "rasismen" kommer minsann fortsätta.
Kauko Wettervid
Kauko Wettervid 2 dagar sedan
Mycket bra Henrik.
Kauko Wettervid
Kauko Wettervid 2 dagar sedan
Vilket propaganda av Delmi.
Jixxy Trix
Jixxy Trix 2 dagar sedan
Han har låtit dem (människorna) bo över hela jordens yta, och han har fastställt bestämda tider för dem och de gränser inom vilka de skall bo. Det har han gjort för att de skulle söka Gud och kanske kunna treva sig fram till honom - han är ju inte långt borta från någon enda av oss. (Apostlagärningarna 17)
Beefy Beings
Beefy Beings 2 dagar sedan
Måla ut som rasister, dvs "ONDA" -> Underlag till inskränkande av yttrandefrihet, eftersom: "vi försvara oss bara mot de onda krafterna"
John Magelus
John Magelus 2 dagar sedan
Ja ja massa omskrivningar ingen vågar säga sanningen hela sanningen det är kriminellt.
Martin Andersson
Martin Andersson 2 dagar sedan
CORONA KOMMISSIONEN = Ett Kostsamt, dyrbart, smärtsamt politiskt *SKÄMT* Nu vill riksdagen dessutom senarelägga datum om misstroendevotum pga risken för "superspridare och Covid19" Jag trodde alla politiker redan var vaxxade? Är inte det ett av privilegierna att vara VIP?
rlindgren78
rlindgren78 2 dagar sedan
Alla människor är främlingsfientliga annars skulle man inte låsa dörren när man åker hemifrån.
rlindgren78
rlindgren78 2 dagar sedan
Kan någon förklara varför det måste vara tillväxt i ekonomin hela tiden annat än att det konstant ökande skuldberget måste kompenseras med uttrycket tillväxt?
André Nilsson
André Nilsson Dag sedan
Ja, elementärt. Vi använder inte långre primärt stenredskap men vi använder mer sten än på stenåldern.
Morgan svensson
Morgan svensson 2 dagar sedan
Kulturrasism är nu en del i värdegrunden att stigmatisera dem som ifrågasätter tex islams rättesnöre. Likväl som att ifrågasätta jehovas vittnes rättesnöre. Precis som du säger, allt är då relativt Kulturrasism. Vad blir kvar då? Värdegrunden finns bara kvar och den hatten måste alla bära oavsett livsåskådning, världsåskådning, religion samt politisk eller ideologi som rättesnöre med där tillhörande ethos Sed och lära men dem får aldrig ta av sig Socialdemokraternas värdegrundshatt för den är större än Allah, Messias. Mental ockupation först som är värdegrunden och allt annat är mindre. Allt ska lösas med socialism. Men vad är då det för mening med multikultur när Kulturmarxism ändå pekar finger mot så kallade Kulturrasister för att Kulturrasister inte kan se att nya kulturer inte är förlåtande att dem kan förändras övertid. Om ändå kulturer och multikultur kan förändras övertid måste det betyda att det måste finnas något att gå ifrån och att sträva till. Lämnar den kritiserade kulturen sinna kritiserade företeelser då är ju inte kulturen längre en kultur och är något annat konstgjort. Alla världar skall få plats i en värld och vem bland alla kulturlivsåskdare töntar först? Vad ska vi ha yttrandefrihet till om vi/någon/alla människor inte får ifrågasätta och vad ska vi ha demokrati till, värdegrunden styr ju allting ändå.
Morgan svensson
Morgan svensson 2 dagar sedan
Alla människor är lika mycket värda. Men är någon eller en människa Kulturrasist för att man ifrågasätter. Totalitärt så det står härliga till....
Mr
Mr 2 dagar sedan
Sossarna är inte alls ointelligenta. De släpper de här förslaget i akt och mening att det kommer bli protester. Sen backar de 85% på sitt förslag och släpper ett nytt. Deras väljare tycker att de "lyssnat på folket" Du tycker att de är korkade och förlorat med sitt förslag(och du känner dig smartare). De bryr sig inte vad du tycker, för de har just flyttat målstolpen 15% igen med sitt nya förslag. Underskatta inte Socialdemokraterna, de är kalkylerande socialister med ett proffsigt hanterande av medier. Du tror till och med att du har vunnit.
themfwestcoast
themfwestcoast 2 dagar sedan
Ironin att Delmi säger att dom bara publicerar forskning utan att ställa sig bakom innehållet, då publicisten/redaktören alltid är ytterst ansvarig...
Innov Spice
Innov Spice 2 dagar sedan
Tycker det är helt underbart att du informerar oss om alla tokigheter som sker i samhället. Men det hade varit bra ifall du i slutet av videon också kan ge förslag hur och vad vi kan göra åt saken? En med en samlad kraft kan förändring ske. Misstänker att 80% av alla som kollar på dina videos är villiga att ”take action” . Om de e så att du uppmanar oss att mejla klagomål eller skricka brev... vi alla vill att våra skattepengar används väl och inte slösas. Vi vill inte att clown showen ska fortsätta, utan vad kan vi göra som enskilda individer?
Sixstring
Sixstring 2 dagar sedan
Verkligen upplysande! Tack Henrik.
Kurt Andersson
Kurt Andersson 2 dagar sedan
Tack Henrik för ett bra program 🙏
Ola Lanz
Ola Lanz 2 dagar sedan
Jag gillar Jordan Peterson. Men Annie Nööf Nööf är dum i huvudet.
Per Tengroth
Per Tengroth 2 dagar sedan
Lägg omedelbart ner Delmi!
Zhengyang Wu
Zhengyang Wu 2 dagar sedan
👍 Självklart som fan att antirasisterna måste hitta på nya former av "rasism" att bekämpa. Ingen chans att de avveckla sig själva när rasismen är besegrad och inte längre utgör ett generellt problem i västvärlden.
samuel242424
samuel242424 2 dagar sedan
Rasism är helt naturligt. I tusentals år har folken på denna jord varit främlingsfientliga o rasister. Om ett främmande folk/stam kom och inkräktade så var det knappast "öppna era hjärtan" som gällde. Vi hade inte funnits här idag om inte våra förfäder hade varit så främlingsfientliga. Överlevnadsstrategi = Se efter sina egna.
Realist 2.0
Realist 2.0 2 dagar sedan
Delmi är en Kalle Anka myndighet i andra ord
Per-ola Hansson
Per-ola Hansson 2 dagar sedan
Jag vill också påminna HJ om att kulturella betingelser står med i FN:s konvention om avskaffandet av alla former av rasdiskriminering, vilken definierar rasism och som ligger till grund för konventionsstaternas lagstiftning. Att uttrycka sig stereotypiserande om exempelvis muslimer är enligt konventionen att betraktas som rasism. Hemmasnickrade definitioner och tolkningar är således helt ointressanta.
Per-ola Hansson
Per-ola Hansson 2 dagar sedan
Väldigt intressant att Ivar Arpi påstår att folk inte är så rasistiska längre på samma kanal där HJ måste säga att han inte tillåter rasism i sitt kommentarsfält så fort han berör ämnet migration. Det indikerar ju att HJ är mycket väl medveten om att folk nog ändå är ganska rasistiska.
Robert Lundkvist
Robert Lundkvist 2 dagar sedan
Undrar om inte denna rapport faller under förtal.
Robert Lundkvist
Robert Lundkvist 2 dagar sedan
Ifrågasätter påståendet att kultur kan vara snabbt föränderligt. Kultur sitter väldigt djupt i människan. Det är därför integration är så svårt.
Liam N
Liam N 2 dagar sedan
Hyckleriet är så blatant och nästan förlamande, den indelning och hierarki dom tar upp är ju intersektionaliteten som dom själva sprider som gödsel! Det är ju DOM som är rasisterna och de som vill segregera och dela upp alla i grupper utifrån fysiska attribut, läggningar och kulturell tillhörighet LOL
Thor Heimdal
Thor Heimdal 2 dagar sedan
Mycket intressant.
Liam N
Liam N 2 dagar sedan
Läskigt, jag visste inte hur extremistisk den svenska staten var, dom ger sig alltså nu på individer som inte är kulturmarxister eller delar statens Marxistiska framtidsvision? Jag ser nu staten mer och mer som en ideologiskt fiende, inte bara det utan som ett direkt hot mot min frihet och person. En kritik ang videorna, när ni visar artiklar, headlines etc, låt dom vara kvar några sekunder längre, blir vansinnig av att aldrig hinna trycka paus för att läsa LOL
afroangel88
afroangel88 2 dagar sedan
30 min slinker ner som ingenting när det är du som levererar👏🏿
bogusswe
bogusswe 2 dagar sedan
Här hör vi igen hur den röda sjukdomen utrotar samhället. Sinnessjukdom kanaliseras politiskt genom vänsterns hatmaskin.
Jacob Heed Olsson
Jacob Heed Olsson 2 dagar sedan
Nej det är verkligen inte rimligt att ideologiproduktioner blir skattefinansierade!!!
Baby Yoda
Baby Yoda 3 dagar sedan
Men hallå!! Vad kan jag som enskild medborgare göra!! Känner verkligen att jag på något sätt behöver göra något. Hur avsätter man Delmi på bästa sätt?
Roger Andersson
Roger Andersson 3 dagar sedan
Delmi: Klassisk påverkansoperation! Skrämmande utveckling i Sverige.
Lars Holger Holm
Lars Holger Holm 3 dagar sedan
För mig är det självklart att ursprungliga kulturer (exempelvis vikingakulturen) är etniskt förankrade och betingade av samma etniska samhörighet. Men HJ är numera en sådan integrerad del av "opinionssamhället" att han inte längre kan kosta på sig några sådan uppenbart "rasistiska" observationer. Jag förstår gott att det är en linje han måste följa för att inte såga av den gren han själv sitter på. Jag är övertygad om att han väl inser att alla verkliga kulturer, egentligen, är genetiskt (rasmässigt) betingade, men att det också är alltför politiskt inkorrekt, även för honom, att ställa sig bakom ett sådant "obsolet" resonemang. All respekt för den försiktighetsåtgärden. Vill man fortsatt stå i offentlighetens ljus är den absolut nödvändig. Frågan är dock: är en halvsanning i längden bättre än en ren lögn?
Lars Holger Holm
Lars Holger Holm 3 dagar sedan
Förstår inte de snabba inläggen från populära TV-serier och annat för att understödja argumentationen. Bara störande, i min uppfattning. Bevisen står bra som de är.
André Nilsson
André Nilsson Dag sedan
Kulturell referens till hur många som egentligen borde förstå utan att behöva lyssna på HJ.
Jill
Jill 3 dagar sedan
GLOBAL COMPACT FOR SAFE, ORDERLY AND REGULAR MIGRATION INTERGOVERNMENTALLY NEGOTIATED AND AGREED OUTCOME 13 July 2018 OBJECTIVE 17: Eliminate all forms of discrimination and promote evidence-based public discourse to shape perceptions of migration 33. We commit to eliminate all forms of discrimination, condemn and counter expressions, acts and manifestations of racism, racial discrimination, violence, xenophobia and related intolerance against all migrants in conformity with international human rights law. We further commit to promote an open and evidence-based public discourse on migration and migrants in partnership with all parts of society, that generates a more realistic, humane and constructive perception in this regard. We also commit to protect freedom of expression in accordance with international law, recognizing that an open and free debate contributes to a comprehensive understanding of all aspects of migration. To realize this commitment, we will draw from the following actions: a) Enact, implement or maintain legislation that penalizes hate crimes and aggravated hate crimes targeting migrants, and train law enforcement and other public officials to identify, prevent and respond to such crimes and other acts of violence that target migrants, as well as to provide medical, legal and psychosocial assistance for victims b) Empower migrants and communities to denounce any acts of incitement to violence directed towards migrants by informing them of available mechanisms for redress, and ensure that those who actively participate in the commission of a hate crime targeting migrants are held accountable, in accordance with national legislation, while upholding international human rights law, in particular the right to freedom of expression c) Promote independent, objective and quality reporting of media outlets, including internetbased information, including by sensitizing and educating media professionals on migration-related issues and terminology, investing in ethical reporting standards and advertising, and stopping allocation of public funding or material support to media outlets that systematically promote intolerance, xenophobia, racism and other forms of discrimination towards migrants, in full respect for the freedom of the media Kan vara ett svar på DELMIs utgångspunkt. Mvh! Jill
Per Grängstedt
Per Grängstedt 3 dagar sedan
Statlig styrning och likriktning är enbart av ondo.
Vidar Ulvstig
Vidar Ulvstig 3 dagar sedan
tack Henrik du har rätt som vanligt,,du är grym,,DELMI skall läggas ner snarast jag vill inte betala för detta
Rhett Butler
Rhett Butler 3 dagar sedan
Ett hårresande avslöjande! Tack, Henrik, för att du öppnar ögonen på folk! Delmi är definitivt en av många myndigheter och kommittéer som bör läggas ner!
Bo Winther
Bo Winther 3 dagar sedan
Henrik som stadsminister!
Magnus Persson
Magnus Persson 3 dagar sedan
100% fri press, 100% fri yttrandefrihet. Det är så vi håller våra regeringar i schack! Att ens diskutera om detta är för mig är så dj¤%vla fel! Regeringen är tillsatt folk genom folkomröstning. De företräder OSS. Om inte...då har de inte i politik att göra, hej då! Första gången jag hört om DELMI, verkar ju helt vansinnigt. Våra skattepengar går till såna här sjuka projekt. VI MÅSTE DRÄNERA TRÄSKET som Donald Trump sade! Vakna för helve%¤te!
Andreas Rosenberg
Andreas Rosenberg 3 dagar sedan
Det delmi håller på med är uppenbarligen propaganda. Målet verkar vara att sprida ett rasistiskt tänkande, totalitära pekpinnar med kollektivistiskt skuldbeläggande, "gas lighting" och andra härskartekniker. Identitetspolitiken fokus på hudfärg och kön är rasism och sexism! Vänsterns kollektivistiska grupptänk är en förutsättning för att effektivt sprida rasism, och detta samtidigt som man låtsas vara tolerant och "snäll". Detta handlar om att härska genom att söndra och att flytta makten från medborgarna till Staten. Vår frihet, valfrihet, åsikts-, och yttrandefrihet är snart ett från det förflutna. Drömmen verkar vara att vi alla ska bygga egna fängelser med osynliga väggar bestående av förbjudna tankar, åsikter och idéer. Igen säljer man ut Sverige till globalisterna genom att nyttja t.ex. Facebook mot landets medborgare!
Christopher Jakobsson
Christopher Jakobsson 3 dagar sedan
DELMI DDR-mentalitet. Mattias Ekman springer islamisters ärenden för att gynna sossarna. Sameh Egyptson har skrivit boken The holy white lies.
Tony Rönnqvist
Tony Rönnqvist 3 dagar sedan
Äntligen! Kläs dessa förbannade hobby forskare av och visas upp för oss skattebetalare. Nu måste även förståndshandikappade människor begripa att det är dags att strypa utflödet av våra skattepengar till vänsterpolitiskt styrda intresseorganisationer som bedriver hetsjakt på alla med avvikande uppfattning.
Times Six
Times Six 3 dagar sedan
Ytterligare ett makalöst bra och tydligt stycke folkbildning, tack Henrik! Nu ser jag med spänning fram mot midsommardagens analys av denna veckas regeringskris :)
Astaldo Testing
Astaldo Testing 3 dagar sedan
Tack Henrik! Vecka efter vecka levererar du videos i toppklass 👍💪
Martin Andersson
Martin Andersson 3 dagar sedan
Chang Frick är Sveriges motsvarighet på Tim Pool, enda skillnaden är att Chang försäljer kärnkraft också! 👍