JOZ Advokat Skickar Skrämselbrev! *Läser Upp*

  visningar 64,364

ANJO

Månad sedan

Se hela asvnittet här: semost.info/award/poZues-TgtJuxIA/video.html
GLÖM INTE ATT!
1. PRENUMERERA ✅
2. Aktivera notiser 🔔
3. Gilla videoklippet 👍🏻
4. Dela till en vän ➡️
Nu kan du även bli medlem på min kanal för att visa extra support men även för att få ta del av en del förmåner som endast medlemmar har tillgång till!
Bli medlem här: semost.info/http/F4AN8MDjyjSZp7YHrASrcA.htmljoin
Spotify: open.spotify.com/track/6Ak3U6...
För samarbete kontakta mig via Instagram eller Mail.
➤ Instagram: pontusbjorlund
➤ Mail: pontus.bjorlund@hotmail.com

Kommentarer
Ninnie Öberg
Ninnie Öberg 11 dagar sedan
Har du funderat på att kontakta denna "advokat" firma i en video?
Jee Free
Jee Free 17 dagar sedan
Ingen advokat skriver så o kontaktuppgifter måste finnas med .. Om en advokat smyghotar /om ni upplever det så ?Då är det ett "brott"!! Är ju han o nån som plitat ihop det brevet .. När han får någon emot sig så blir det smyghot mm för det är liksom hans "melodi".. Han lever i en fantasivärld o finns diagnoser för sånna som han ..Tråkigt men sant ! Stå på er Om det blir nått ! Är han som gjort fel !Inte ni !!! Gott nytt 2021 !👍💖
Therese Hallqvist
Therese Hallqvist 18 dagar sedan
Läs brevet igen anjo han skriver ju i egenskap som Johans advokat men mitt i det skriver han om ni inte lämnar mig ifred... Advokaten ber väl inte er lämna han ifred. Och skulle han be er lämna Johan ifred så skriver han lämna Johan ifred inte mig.
Vilma Andersson
Vilma Andersson 28 dagar sedan
stor risk att J även gått och blivit advokat och skaffat sig en egen advokatbyrå hahah han är ju en riktig mångsysslare så
bilij pdan
bilij pdan Månad sedan
bort dokumentären för att slippa gå till rätten, för han vet att han kommer förlora & måste stå för alla rättegångskostnader, allas advokatkostnader mm. Han är bara tragisk.
huttio srreu
huttio srreu Månad sedan
Borde se över lisens mic, de distar väldigt mkt när hon snackar. Keep it up 👍
gtoss chddy
gtoss chddy Månad sedan
Ni behöver inte va rädda för att han ska göra nått olagligt han är en tönt 🤣 kollade upp honom när ja hörde om "hans grabbar "
bilisha coli
bilisha coli Månad sedan
efterhand. Det skulle ärligt talat inte förvåna mig med tanke på vad man har hört innan
bilij pdan
bilij pdan Månad sedan
Hej. Det där brevet låter mer som att Joz har skrivit. Kolla upp advokatens namn och efternamn samt om han/hon existerar på den advokatfirman. Det låter väldigt skumt och
E
E Månad sedan
Ja advokater uttrycker sig så. De ger en chans till förändring. Om så inte blir fallet tar de ärendet vidare. Det är ett indirekt hot, ja. Eller en chans att göra som "den utsatte" säger. Advokater brukar inte skicka med namn, nummer osv.. Utan du får kontakta advokatbyrån och säga namnet. Så kopplar dig de till rätt person. Jag tror brevet är äkta, jag tror att Joz vill dra detta till förtal. Men han kommer dock inte lyckas.
sannio komi
sannio komi Månad sedan
1:54 . Älskar serier som har med mord eller liknande att göra😊.
chding zuure
chding zuure Månad sedan
Känner jag Joz rätt så är det väl han själv som skrivit brevet och det förklarar varför det inte lämnades några kontaktuppgifter då det skulle avslöja honom.
bilisha coli
bilisha coli Månad sedan
1:54 . Älskar serier som har med mord eller liknande att göra😊.
Essa S
Essa S Månad sedan
Har tittar på alla videos som du har gjort om Joz, tycker att du är jätte bra på att dokumentera! 👍🏽👍🏽👍🏽
Hoa Nguyen
Hoa Nguyen Månad sedan
Röv
Elisbeth Nolvi
Elisbeth Nolvi Månad sedan
En advokat har inte skrivit det.. Joz är avslöjad igen
chding zuure
chding zuure Månad sedan
blivit utnyttjade. Ingen advokatfirma skulel tillåta att dess namn blir falskt utnyttjad. Låt inte detta gå er förbi!
Alice S
Alice S Månad sedan
Det är garanterat J själv som har skrivit och skickat brevet. Ingen advokat går tillväga på det sättet.
Morgan Larsson
Morgan Larsson Månad sedan
har anjo gått upp i vikt eller bara jag som tycker det?
Sandra Johansson
Sandra Johansson Månad sedan
brukar alltid stå advokat byrå och suport nummer på ett krav brev. det brukar ochså finnas vilken lag paragraf man anmäls för vidare brukar det enligt godsed stå en kontakt epost för frågor osv. brevet i sig själv är knappast olagligt men avsaknad av normal formalia gör brevet väldigt konstigt. du bör dock kolla upp anmälan nogare då du har full rätt försvara dig mot en anmälan
A B
A B Månad sedan
Säger som Karin svensen . Tanken har slagit mig under denna tid att det skulle vara joz som leker advokat åt sig själv. En advokat jobbar så pass mycket juridiskt att hen aldrig glömmer turordningar eller kontaktuppgifter. En advokat är väldigt saklig och gör ett grundligt jobb. Tråkigt ni får så mycket negativt för att du bara varit ärlig. Jag säger och hoppas som Joakim Lundell, att inget drev kommer starta av allt detta mot er. Tack för att du finns och vågar stå upp med sanning i denna skruvade värld. Ju fler som står upp för rätt och riktigt, ju bättre blir världen ❤️
T-Wank
T-Wank Månad sedan
Då fattar han nog att hon var dom
T-Wank
T-Wank Månad sedan
Ja sa till Pontus att han snor pengar
Melvin Kratz
Melvin Kratz Månad sedan
Kan du skriva om Vlads video där han rankar tjejer
L M
L M Månad sedan
Jag har blivit anmäld för förtal för några år sedan men "hens" advokat hörde inte av sig till mig.. De låter ju helt jävla sjukt... De kan ju inte ens vara på riktigt, kan inte tro att de där ens få gå till så..
Annette Green
Annette Green Månad sedan
Kung
Yohanna
Yohanna Månad sedan
Hej. Det där brevet låter mer som att Joz har skrivit. Kolla upp advokatens namn och efternamn samt om han/hon existerar på den advokatfirman. Det låter väldigt skumt och oftast så skickar dom med sitt nummer samt e-mail om dom vill bli kontaktade. Det Joz kan ha gjort om denna advokat/personen existerar och inte har något med Joz och göra så har Joz begått identitetsstöld. Kolla upp det med en gång.
Joakim Sundquist
Joakim Sundquist Månad sedan
Helt sjukt
Wilma Olsson
Wilma Olsson Månad sedan
1:54 . Älskar serier som har med mord eller liknande att göra😊.
Wilma Olsson
Wilma Olsson Månad sedan
Joz är ju så dum i huvudet som det bara går att bli.
LOSSA
LOSSA Månad sedan
En advokat är välkommen till Lossa punkt se Om hen vill byta sin bostad. Helt gratis
Victoria B
Victoria B Månad sedan
Det är ingen riktig advokat som skrivit det där. Kolla upp på Advokatförbundet, och kontakta företaget och ring upp dem och kolla om dom är inblandade, eller om deras namn blivit utnyttjade. Ingen advokatfirma skulel tillåta att dess namn blir falskt utnyttjad. Låt inte detta gå er förbi!
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen Månad sedan
Tror verkligen att det är ingen riktig advokat som skrivit brevet
Moa Johansson
Moa Johansson Månad sedan
Tror inte det är JOZ advokat som har skrivit de
Miriam Ds
Miriam Ds Månad sedan
Hur länge har Joz skrivit detta brev? Sen är det väl inte så professionellt att skicka ett BREV av en advokat HEM till någon? Anmäl och om åtal väcks, ta det i domstol. Vad är det här för oseriöst shit?
Ellie Krasimirova
Ellie Krasimirova Månad sedan
Wtf vad är de för advokat som skickar ut sånt där brev?🤣🤣 Aldrig hör någon fått sånt brev av någon annans advokat 🤣
Siri Huber
Siri Huber Månad sedan
Kan inte du göra en video om vlads senaste video där han betygsätter tjejer? Ps. Ditt kontent e super bra!💕
Phazerboy Productions
Phazerboy Productions Månad sedan
Det där är skrivet av Joz själv, 99%. Nån som har googlat avancerade rättsliga ord, för att verka proffsig. xD Ni har ingenting alls att oroa er för på den fronten iaf, då ni har mer material och bevis mot Johan, än han har mot dig. Du påstår ingenting i din dokumentär, utan du har grävt i botten av allt och fått belägg på allt du har sagt.
A Blanch
A Blanch Månad sedan
Ladda ner videona så ni har dem Ifall youtube tar ner dem Just in case lol
Anna Konda
Anna Konda Månad sedan
Vilken advokat skriver brev till en antagonist? Det är nog första gången i världshistorien. Jag skrattar högt. Sen blir jag ännu mer full i skratt när ni bara tar upp det JOZ själv lagt ut och sagt. Han blir nog den då som torskar på sig själv. Han har ju själv sagt vad han rökt. Det är ju bevis för rätten att ta del av när JOZ själv säger vad han röker. Inte ni, han. Om bara en person går in med hans egen film så är det ett brott han begår i film vilket polis inte kan lägga ner utan måste utreda och han har ju själv erkänt. Röka olagligt för eget bruk. Tja Joz......
raffeboy02
raffeboy02 Månad sedan
Vad den där advokaten säger, bort med videoklippen innan vi stämmer skiten ur dig. En eventuell polisanmälan är en annan process, och den behöver inte ens Joz inlett, kan lika gärna vara en anmälan som någon annan, till exempel polisen gjort.
IJustWantToBeCool 2
IJustWantToBeCool 2 Månad sedan
Kommer ni gå igenom en rättegång?
Erik Steninger
Erik Steninger Månad sedan
Min tanke går hand i hand med de flesta andras här. Är det här ett brev från en legitimerad advokatfirma? Låter väldigt skumt med brev från en advokatfirma som ej innehåller kontaktuppgifter. Sen finns det också något som kallas god advokatsed som tar upp hur man bör gå tillväga vid kontakt av motpart. Har motparten en advokat ska kontakt gå via motpartens advokat och inte till motparten själv. Dessutom bör man utelämna hot om åtgärder vid en första kontakt. mer kan läsas på. www.advokatsamfundet.se/globalassets/advokatsamfundet_sv/advokatetik/vagledande-regler-om-god-advokatsed-med-kommentarer-juni-2020.pdf
Swedeeiin
Swedeeiin Månad sedan
Alla advokater står under Advokatsamfundets tillsyn. Om du är missnöjd med en advokat kan du skriva till Advokatsamfundet och göra en disciplinanmälan. Du kan även göra en sökning på "Advokatens namn" för att se om hen som skrivit brevet verkligen är en "Advokat"... www.advokatsamfundet.se/Behover-du-advokat/Sok-advokat/ //Jurist
Mikaela Persson
Mikaela Persson Månad sedan
Antingen har ni skrivit den för att dra ut på detta å få fler views.... eller så har joz skrivit det ... verkar ju inte troligt?
Amanda Karlsson
Amanda Karlsson Månad sedan
Anmäl honom för urkundsförfalskning och använd hela dokumentären som bevisning så han han kan bli dömd för allt han har gjort under dessa år!❤️😎
Angelica Tärnsby
Angelica Tärnsby Månad sedan
Har ni fått hem en anmälan av polisen? Det borde vara första steget att kalla in dig på förhör. Känns skumt att polisen är tyst gällande en anmälan men en advokat kontaktar dig UTAN uppgifter 😂 Plus att målsägandes försvarare brukar inte direkt kontakta gärningsmannen i ett pågående ärende. Den tvisten sker i rättssalen. Det bästa en försvarare kan ha i en rättstvist är ju att dina videos ligger kvar på nätet att hämta bevis ifrån. Känns väldigt skumt. Plus att om Joz är målsägande ”offer” så bör väl ändå en åklagare ha hand om hans ärende och inte en advokat eller ? Det är ju gärningsmännen som tilldelas en offentlig försvarare? Och om åklagare har frågor så brukar polisen genomgå förhör med gärningsmannen som läggs in i förundersökningen. Har precis gått igenom en rättstvist som anhörig och ingen advokat eller åklagare kontaktade varandras klienter ”det sköts av förundersöknings ansvarig hos polisen”. Kan ha fel i såna fall får ni rätta mig. Stå på dig den där är bluffmakare deluxe. Han lurade alla att han var värsta idésprutan och byggt hus åt så många kändisar , men det stämde ingenstans. Varför skulle han inte kunna låtsas vara sin egna advokat också 🤦🏼‍♀️
Anna Konda
Anna Konda Månad sedan
Precis.
Kapten Keso
Kapten Keso Månad sedan
Snart 100k mannen! Glädjes åt och med dig. Fortsätt käma och ge aldrig upp
Agnes Lyft
Agnes Lyft Månad sedan
Helt irrelevant egentligen men vad vacker lisen är alltså
Downie Komedi
Downie Komedi Månad sedan
Den tjej borde vara med lite mer
lukas nilsson
lukas nilsson Månad sedan
Känner jag Joz rätt så är det väl han själv som skrivit brevet och det förklarar varför det inte lämnades några kontaktuppgifter då det skulle avslöja honom.
Skönhetskliniken
Skönhetskliniken Månad sedan
True crime e fett intressant🤷🏽‍♀️ Väldigt vacker fru också måste jag säga 😻 wow
Gertud Mankand
Gertud Mankand Månad sedan
Du barn är snäll
Nike Hoff
Nike Hoff Månad sedan
Asså älskar videorna du gör som en typ "podd" eller "radio program" med Lisen.
Vicktor Svensson - Sallerupskolan 6
Vicktor Svensson - Sallerupskolan 6 Månad sedan
Alla hjölper Anjou till 100000
Vicktor Svensson - Sallerupskolan 6
Vicktor Svensson - Sallerupskolan 6 Månad sedan
Subs
Chris Ahlin
Chris Ahlin Månad sedan
Smart fru//Lotta
Elin Persson
Elin Persson Månad sedan
wow alltså hur vacker är inte Lisen?! 😍
Helene
Helene Månad sedan
Garanterat han själv som komponerat det brevet. På brev från advokater finns ALLTID kontaktuppgifter då dom har färdigtryckta papper & kuvert. Han vill ju bara få dig att plocka bort dokumentären för att slippa gå till rätten, för han vet att han kommer förlora & måste stå för alla rättegångskostnader, allas advokatkostnader mm. Han är bara tragisk.
Pia Lie
Pia Lie Månad sedan
Whao så dyrt detta kan bli för Joz, har han verkligen dessa pengar att gå vidare. Förlorar han, vilket jag tror han gör. Så kommer han få betala alla rättegångskostnader för alla. Dessutom har Jocke poängterat att han pratar om Joz som det företag han är och inte personligen mot privat personen Joz. Stor skillnad.. Står det ingen advokatbyrå PÅ Pappret. INGEN RIKTIG ADVOKAT, utesluter sina kontakt uppgifter. Så skriv vilken byrå detta är, så kollar vi uppbyrån 😄
skip designer
skip designer Månad sedan
När fan ska ni släppa detta han är skyldig bah gå vidare och polisanmäl thats it
Krippa 54
Krippa 54 Månad sedan
Min känsla är att de INTE är en advokat som skrivit detta brev..... kanske den omtalade personen själv i fråga....
Rakadtwitta
Rakadtwitta Månad sedan
Finns ens advokaten, finns advokatbyrån, eller är det Joz som suttit hemma och klistrat på en logga som han hittat på internet?
Patrik Tunér
Patrik Tunér Månad sedan
Detta kommer inte blossa upp o bli någonting. Förundersökningen kommer bli nedlagd.
Maria J
Maria J Månad sedan
Det kommer kosta er pengar också
Daniel Norén
Daniel Norén Månad sedan
Anjo jag tycker du ska kolla upp om den personen verkligen jobbar på den advokat firman och gör han det så ta reda på om det verkligen är som så att han har skickat brevet och att de inte är J som har gjort det för är det J som gjort de så spar pappret som bevis för då har du en urkundsförfalskning på honom vilket är ett mkt mkt värre brott.
Michelle Kajrup
Michelle Kajrup Månad sedan
Har ni kollat så det är en riktig advokat som skrivit det. Bara gå in på advokatsamfundet och söka på namnet för att se om det är en riktig advokat. Bara det att man inte lämnar några kontaktuppgifter det är väldigt konstigt
Michelle Kajrup
Michelle Kajrup Månad sedan
Du har inte gjort något brottsligt Anjo och inte spridigt något skitsnack om joz det di tog fram var fakta. Bara att riva det brevet. Inget kommer hända efter det brevet. En bra advokat skulle inte skicka ett sånt brev om det inte skulle hålla i en rättegång
raffeboy02
raffeboy02 Månad sedan
På vilket sätt skulle det spela någon roll om det Pontus sagt varit fakta eller inte?? Sanningshalten är inte helt men ganska orelevant när det kommer till förtal.
lena karlsson
lena karlsson Månad sedan
Vad du än gör ta inte ner videorna. Det kan bli ditt fall då när allt är borta som bevis. Han kan gott ha det. Han ska inte ha körkort eller någon firma kvar. Han kan skaka galler och betala skadestånd till alla som han har orsakat skada. Fy vilken odjur Han är. Det är nog Han själv som har skrivit brevet. Bästa videorna som finns på SEmost.
KawaiPotatisen 0
KawaiPotatisen 0 Månad sedan
Tips! Tänk inte på det, prata inte om det, fundera inte på hur det kommer bli... det är som det är! Ni kan aldrig ändra på honom, rätten lyssnar lika mycket på narcissisten... lätt att säga tänk inte på det... men det han vill är att det ska äta upp er psykiskt... oroa er, att ni ska tänka på det, knappt kunna sova inte fokusera på annat Osv Osv utan alltid ha det i bakhuvudet... oroa er inte... för han kommer aldrig ”vinna” ni har alltid sanningen i huvudet... mer behövs inte;) Låt han få den här energin tills det är över då... om 3 år är det ni som mår bra och han har inget mer att komma med;) Säg inte ett ord om han efter rättegången :) Låt han försvinna det är de som kommer plåga han allra mest, då måste han söka nya ”offer” att tanka energi av... han kommer aldrig glömma men så länge ni inte nämner hans namn, lever på som att han inte finns så måste han ha energi från någon annan till att kunna andas ❤️
Drivebyrecords Norway
Drivebyrecords Norway Månad sedan
Joz som fabrikerad brev med non
Drivebyrecords Norway
Drivebyrecords Norway Månad sedan
Säkert fake brev
Emil Woxmark
Emil Woxmark Månad sedan
alla prenumerera på kanalen snart 100k
KawaiPotatisen 0
KawaiPotatisen 0 Månad sedan
Och det sjuka är att joz tycker det är värt varenda krona på en advokat!!😅 eftersom han kan ”spela offer” och han kommer ALDRIG tycka det är för dyrt
KawaiPotatisen 0
KawaiPotatisen 0 Månad sedan
Narcissistens KLASSISKA brev! Att man ska sluta skriva sanningen på Fb eller sociala medier överhuvudtaget😅😅
Carina Johansson
Carina Johansson Månad sedan
står helt o fast på er sida. allt du gjort har skötts proffsigt anser jag
Emelie Tuwezén
Emelie Tuwezén Månad sedan
Oerhört oseriös advokat om där inte ens står kontaktuppgifter 🙈😂
Nilla Johansson
Nilla Johansson Månad sedan
Om de e en riktig advokat så skriver dom både namn och telefonnummer och mejl adress så de brevet tror jag att JOZ själv har skrivit
Nilla Johansson
Nilla Johansson Månad sedan
@Wilma Olsson Faktiskt inte jag iheller
Wilma Olsson
Wilma Olsson Månad sedan
Skulle inte förvåna mig...
Helena Johansson
Helena Johansson Månad sedan
Snart 100k 96k nu
Maria Björklund
Maria Björklund Månad sedan
Jag undrar också om det verkligen är en riktig advokat som har skrivit det?! Måste väl finnas kontaktuppgifter eller åtminstone ett oganisationsnr så man kan kolla upp människan, eller?
onpoint Habesha
onpoint Habesha Månad sedan
Vilken advokat tar ens Joz på allvar 🤣🤣🤣 isåfall en advokat som inte får många uppdrag 🤔🤔
Sigge Sjolin
Sigge Sjolin Månad sedan
Jag tycker att det är sjukt kul att alla barn på youtube sedan 2016 har lärt sig ordet ”förtal” från youtube drama
Sweblast
Sweblast Månad sedan
Jag tror helt seriöst att Joz har skrivit de själv då en advokat ALLTID måste lämna kontaktuppgifter, det är bara en ren skrämselpropaganda från joz sida
LegoAxel
LegoAxel Månad sedan
Jag skulle låtit Joz göra det från början och sen i hemlighet ha intervju med Jocke så Joz inte vet.
Roger Pehrsson
Roger Pehrsson Månad sedan
Hoppas du har dokumentären nedsparad lokalt.
Eric Engvall
Eric Engvall Månad sedan
Tjena. Får man fråga vad advokaten heter, samt firma.. skulle vilja kolla upp om det är ens en advokat som skrivit de där. Är väääääldigt tveksam... Vääääääldigt tveksam.. intressant att kolla upp den så kallade advokatens referenser, tidigare mål m.m 😜 eller kan han använda sig av urkundsförfalskning kanske 🤨🧐
BIG LIZARD
BIG LIZARD Månad sedan
Joz vill ta det på lagliga vägar för han ville ju ta Jocke och Jonnas plats och kommer aldrig vinna folks förtroende om han gör "Hembesök"
Loice Teledahl
Loice Teledahl Månad sedan
Känns som ett jäkla hittepå brev från honom. Man skriver alltid kontaktuppgifter om man vill bli kontaktad. Tror det är idioten som bett nån som har lite mer hjärna än honom att skriva på "lite finare" språk 😂😂🤦‍♀️
Efterblivna Halv svennen
Efterblivna Halv svennen Månad sedan
Hahah om han nu har så ”tuffa vänner” som han säger då skulle han ju inte ringa polisen? Han är en mytoman och en wannabe:)
Miranda 。
Miranda 。 Månad sedan
Vilken advokat skickar iväg ett brev och hotar någon..? Det låter väldigt fel tycker jag.
Ronja Karlsson
Ronja Karlsson Månad sedan
Jag tycker också det är det inte joz själv som har skrivit det det är mycket man kna fejka nu för tiden.
Heidi haartola
Heidi haartola Månad sedan
Omg vilken lölig människa
Pille Ville
Pille Ville Månad sedan
Vem är här innan cluee news gör en nyhets video om att Anjo har blivit polisanmäld
Sabina Hedgren Jonsson
Sabina Hedgren Jonsson Månad sedan
Det har han redan gjort!
Thomas N
Thomas N Månad sedan
kanske inte så smart att gå ut med att du är rädd för då kan det finnas risk att det blir så va försiktig om att tala om era svagheter visa hellre att ni står upp till och va ni står för :D jag tyckte eran serie är rätt och jag menar det är skummt betende han har bildbevis på att han knarkar i bilen osv hur smart är man igentligen enligt mig så borde detta göra mer skada för honom en det ni gjort :D
Cecilia Sjö
Cecilia Sjö Månad sedan
Jag uppfattar också detta som ett hot, ett alvarligt hot
Camilla Fredriksson
Camilla Fredriksson Månad sedan
En mycket dum fråga... Men även om ni tar bort dokumentären så finns det ju ändå inspelat??
Peter T Ljungman of Revesby
Peter T Ljungman of Revesby Månad sedan
ANJO, du har gjort en bra dokumentär gällande denna härva. Men snälla, ta kontakt med ett juridiskt ombud eller någon juridiskt kunnig samt någon inom PR. För just detta klipp gjorde att det kan tolkas som du är ute i "juridiskt grumliga vatten" och kan användas emot dig ( vilket jag inte vill se ).
Anna Konda
Anna Konda Månad sedan
Peter T....... Vad menar du? Hur ska detta kunna användas emot honom? 1. Vilken advokat skulle skicka hem ett brev till en antagonist? Det är inte inom ramen för vad en advokat gör. 2. Han har all rätt att på sin kanal läsa upp vilka brev som han vill. Han har inte nämnt ett namn på den som nu ska ha skrivit det. 3. Troligen en 13 åring som klippt och klistrat. 4. Att bli dömd för detta är inte speciellt troligt då det krävs betydligt mer än så här. Sist men inte minst, jag håller helt och fullt med dom som skriver att du ska kolla upp advokaten och är personen advokat skulle jag skicka en kopia på brevet till advokatsamfundet.
Samuel Jonsson
Samuel Jonsson Månad sedan
Du behöver inte oroa dig han kommer inte bli dömd
Gift From God
Gift From God Månad sedan
han är sjuk i huvudet! skit i honom! o ni är så fina ihop, ja hoppas de håller för ALLTID!! Men OM de inte gör det så Lisen, hojta!
Bullbus
Bullbus Månad sedan
Har du kollat upp advokaten och firman? Har en känsla av att det är Joz själv som har skrivit det och utgett sig för att vara en advokat så att han kan vända och vrida på allt i efterhand. Det skulle ärligt talat inte förvåna mig med tanke på vad man har hört innan
Betty Nilsson
Betty Nilsson Månad sedan
Fega Joz asså att han aldrig ger sig han är nog ute efter få skadestånd
Dorfingham Art
Dorfingham Art Månad sedan
Jag skulle kolla om det verkligen är en advokat som skrivit det, är ju olagligt att utge sig för att vara det. Bra video, gillar starkt att du är så saklig.
Amanda Jansson
Amanda Jansson Månad sedan
Känns som det är fake detta brev. 🤔 Det får ni väl besked av polisen gällande? 🤔
Martina Wiking
Martina Wiking Månad sedan
Det var också min första tanke..
Cpt Cloudz
Cpt Cloudz Månad sedan
Joz lägg ner nu😂
Re H
Re H Månad sedan
Stå på dig Anjo, du har inte gjort något fel utan bara lyft sånt som redan vi visste. Låter inte som om det är från någon advokat. Du gör ett kanon jobb anjo och sluta aldrig med det du gör!
Therése C
Therése C Månad sedan
Anjo detta är ju bara löjligt från Joz sida. Tur att du har Jocke i ryggen ändå om det skulle bli ngt. Flera är starkare en ensam.
SPÖKJAKT - HEMSÖKT HOSTEL
1:35:07
LaxTon Ghost Sweden
visningar 21tn
SPÖKJAKT - HEMSÖKT HOSTEL
1:35:07
LaxTon Ghost Sweden
visningar 21tn
James Charles NEEDS to be put JAIL for this!
10:15
Lever en dag hos Sveriges kortaste familj
29:11
VÄLJ INTE FEL DRYCK! - Challenge
20:47
Pontus Rasmusson
visningar 80tn
VI BYGGER BOWLINGHALL HEMMA
14:35
IJustWantToBeCool2
visningar 123tn